reklama per kompani

reklama per kompani

Reklama per Biznese private

 Reklama per kompani

Ne ofrojme  punime ne realizimin  e reklamave per   biznese tuaja, Tabela e Germa 3D me Ndricim per Bare, Kafene, Restorante, Dyqane, suvenire, Supermakete, Hotele, Pika karburanti etj te gjitha punimet tona  i realizojme ne nje cilese te larte  ne polisterol, mermer ,xham, e metal me dizenjim e zbukurime te ndryeshme e me  shkronja 3D ndricuese led sipas deshires se klienteve projektim dhe rimodelim te ambjenteve tuaja ne mermer me mozaike te vecante. Reklama me shkronja ne polisterol me ngjyrime te ndryshme sipas deshirave tuaja. Teknologjia e punimit behet nepermjet prejve teknike

Ne ju garantojme reklama per  bizneset tuaja me nje cilesi te larte