Reth Nesh  Historiku i Kompanise 

Reth Nesh Historiku i Kompanise Techni Cut  Fillimet   datojne në vitin 2013 në qytetin e Elbasanit, Shqipëri. Ndoshta pak e njohur por kjo kompani po realizon me 100 projekte të suksesshme, e po fiton cdo ditë besimin e shumë bizneseve që na janë drejtuar, sepse suksesi ynë ka qenë e është përkushtueshmëria dhe besimi që kemi krijuar ndër kto vite.

Techni Cut Kompany "Prerje Teknike"  është një kompani që merret me punime e prejeve teknike në Polisterol,Mermer,Metal,Xham.            

Realizon reklama  te ndryeshme per biznese me mozaik ne metal polisterol mermer, reklama me shkronja ndricuese led  etj.Techni Cut po evulon cdo dite duke perdorur teknologji te avancuar bashkohore me qellim qe te realizojme cdo pune me nje cilesi te larte duke permbushur te gjitha kerkesat e klienteve

 Rreth Nesh Techni Cut