Zbukurim tavani ne polisterol

Realizimi dhe ideja e ketij projekti u krye ne bashkepunim me partnerin tone pasi i paraqitem idene e me pas ja realizuam ne dizejnim teknik ne teknologji te avancuar ,dhe pasi gjeti pelqimin nga klienti yne filloi puna per realizimin e tij  sipas deshires se klientit dhe partnerit tone arritem ne kohe qe ta perfundonim por edhe te punonim me cilesi e profesionalizem.

Projekti i realizuar per Bar Restorant

Prerje teknike ne polisterol, Dizenjim  teknik ne polisterol  per ambjente   te brendesheme zbukurime tavani ne mozaik te ndryeshem .Projekti u realizua ne polisterol ne kete rast eshte bere prerja teknike e dizejnimi ne polisterol i per bar restorant

Prerje teknike dizenjim e zbukurim  tavani   e parqitur ne polisterol

Puna u realizua me nje cilesi e te larte, dizenjimi e projektimi u realizua nga compania Techni Cut.

Zbukurim tavani ne polisterol
4 (80%) 1 vote