Reklama per kompani karburanti

Reklama per Biznese

Realizim reklama per biznese  ne polisterol  dizenjimi teknik dhe idea e ketij projekti u krye nga kompania Techni Cut. Para se te realizonim kete projekt klientit  i ofruam katalogun tone per shikuar punimet tona e te kishte mundesi qe te zgjidhte ate qe ai do te pelqente me shume  duke i paraqitur atij  punime dizenjime e prerje teknike ne forma te ndryeshme per reklama biznesesh.

Projekti i realizuar per kompani karburanti

Prerje  teknike e dizenjim teknik ne polisterol, realizim reklame per Kompani Karburanti reklama eshte projektuar me shkronja ndricuese.

Reklame per pika karburanti me shkronja ndricuese

Puna u realizua me nje cilesi e te larte, dizenjimi e projektimi u realizua nga compania Techni Cut..

Reklama për biznese
4.3 (86.67%) 3 votes