Mozaik ne Xham

Mozaik ne pllake xhami ideja e ketij projekti u krye nga kompania Techni Cut teknika e punimit u perdor   dizejnim teknik ne teknologji te avancuar  per realizimin e mozaikut ne xham nje  dizenjim ne pllake xhami per reklama e dekore te ndryeshme

Projekti i realizuar per biznes privat

Prerje teknike ne xham, gdhendje dhe dizenjim ne pllake xhami per ambjente   te ndryeshme  .Projekt i realizuar ne xham ne kete rast eshte bere prerja teknike, dizenjim e mozaik ne xham  per reklame biznes privat.

 

Prerje e dizenjim ne xham e parqitur ne forme mozaiku

Puna u realizua me nje cilesi  te larte, dizenjimi e projektimi u realizua nga compania Techni Cut.

Mozaik ne xham
5 (100%) 1 vote