Mozaik ne pllake Metali

Mozaik ne Metal

Realizimi dhe ideja e ketij projekti u krye ne bashkepunim me shkollen Sami Frasheri Elbasan  pasi i paraqitem idene filluam  realizimin e projektit ne dizejnim teknik ne teknologji te avancuar , ajo cka realizuam ishte me te vertete nje eksperience e vecante per ne sepse me profesionalizem ne arritem te benim nje mozaik ne metal nje pllake metali qe na paraqet figuren e poetit tone si dhe pjese nga qyteti i elbasanit

Projekti i realizuar per shkollen Sami Frasheri Elbasan

Prerje teknike ne hekur, Mozaik ne metal, gdhendje ne hekur  ne mermer per ambjente   te brendesheme .Projekt i realizuar ne hekur ne kete rast eshte bere prerja teknike, dizenjim e mozaik ne hekur  per shkollen Sami Frasheri Elbasan

 Prerje e dizenjim ne metal e parqitur ne forme mozaiku

Puna u realizua me nje cilesi e te larte, dizenjimi e projektimi u realizua nga compania Techni Cut.

.

Mozaik Ne Metal
4.7 (93.33%) 6 votes