Realizimi dhe ideja e ketij projekti ne Mermer u krye ne bashkepunim me partnerin tone pasi i paraqitem idene e me pas ja realizuam ne dizejnim teknik ne teknologji te avancuar ,dhe pasi gjeti pelqimin nga klienti yne filloi puna per realizimin e tij  sipas deshires se klientit dhe partnerit tone arritem ne kohe qe ta perfundonim por edhe te punonim me cilesi e profesionalizem.

Projekti i realizuar per Hotel

Prerje teknike , Dizenjim  logoje ne mermer per ambjente   te brendesheme .Projekt i realizuar  ne kete rast eshte bere prerja teknike e dizejnimi  i logos se Universal Hotel

 

 Prerje e dizenjim logoje  e parqitur ne mermer

Puna u realizua me nje cilesi e te larte, dizenjimi e projektimi u realizua nga compania Techni Cut.

Prerje Mermer
4.7 (93.33%) 3 votes