Preventivi Falas

Cfare eshte Preventivi Falas me pak fjale po ju sqarojme se cfare do te thote preventiv. Preventivi eshte nje forme kerkese ose bashkebisedimi para blerjes ose para berjes se punes ndermjet klientit dhe kompanise qe kryen punen, kur  klienti vjen te ne na paraqet idene e tij per nje pune qe i pelqen dhe do qe ta realizoj ne i japim te gjitha te dhenat per punen dhe idene e tij p.sh            sa kushton e gjithe puna, tipet e materialve qe perdoren per kete pune, koha sa zgjat kjo pune per tu realizuar, cilesia, zgjedhja e dizenjimit duke ju paraqitur katalogun tone per qindra lloje te ndryshme dizenjimi etj.

Edhe se ne gjate gjithe kesaj kohe per te bere preventin me klientin humbasim kohen per te kryer punimet tona ne i kushtojme rendesi klientit dhe partenerit tone duke e sqaruar ne cdo detaj dhe per preventivin qe ne i bejme nuk na detyroheni asgje eshte falas.Ne qofte se p.sh ju do te shkonit te nje avokat per nje ceshtje dhe e pyesni, ne fund nqs ceshtjen nuk ja lini atij atehere per ate kohe per ato pak minuta ose pak ore  qe ju biseduat me te mund tju kerkoje qe ta paguani per kohen qe ju vuri ne dispoziion per ju te ne eshte ndryshe nuk paguani asgje mund te vini ju leme takim flasim per punen qe deshironi te realizoni me te gjitha detajet pasi sqarimi me klientin dhe partnerin tone  eshte per ne celesi i komunikimit dhe ne fund pas gjithe bashkebisedimit preventivit nqs ju vendosni per te mos realizuar punen nuk na detyroheni asgje jeni te lire nuk paguani por nqs se ju vendosni ta realizoni kete pune ath ne i perkushtohemi punes, per te realizuar idene e trasformuar ate ne pune dhe duke e finalizuar ate ne dorezimin e klientit dhe respektojme cdo detaj  me klientin.

Me poshte po ju paraqesim nje forme kerkese qe do te sherbeje per ju qe te na shkruani me pak fjale idene dhe tipin e punes dhe ne nepermjet ketij formularido tju pergjigjemi sa me shpejt duke ju lene dhe takim

Emri Jot (e domosdoshme)

Adresa Jote Email (e domosdoshme)

Telefon fiks ose Cellular (e domosdoshme)

Subjekti

Seleksiononi tipin e punes qe deshironi

Punim ne hekurPunim ne polisterolPunim ne mermerPunim ne xhamMozaik ne metalReklama per bizneseReklama personalePune te ndryeshmeTe tjera punime qe nuk ndodhen ne listen toneIdeja juaj

Mesazhi Juaj Pershkruani me pak fjale idene tuaj

Klikoni ne katrorin me poshte

Preventivi Falas
Vlereso kete punim