Mozaik në pllake Metal

Mozaik  në pllake Metali

ky projekt u realizua me nje cilësi
te larte gjate projektimit dhe vënies ne pune per realizimin
e ketij projekti u bashekëpuna me shkollen Naim Frashëri
Elbasan per te cilën e realizuam.
Prerja teknike per mozaiku në metal u realizua ne gdhendje me
metodat e fundit
makinerive  CNC  water jet 
Dekori gdhendja dhe ngjyrat e perdorura me nje kualitet te lare i dhane nje pamje mahnitese ketij mozaiku ne pllake metali te pa realizuar me pare
Projektimi zgjedhja e materialit dizenjimi gdhendja dhe ngjyrime ishin fazat kryesore qe u realizuan nepermjet prerjes pastaj gdhendjes teknike te makinerive CNC Water JET

mozaik ne hekur
mozaik-ne-metal

Dekor gdhendje ne Metal

mozaik ne metal
mozaik ne metal

Dekor gdhendje ne Metal  ky projekt u realizua me nje cilesi

te larte gjate projektimit dhe venies ne pune per realizimin

e ketij projekti u bashekepuna me shkollen Sami Frasheri

Elbasan per te cilen e realizuam.

Prerja teknike dhe gdhendja u realizua ne metodat e fundit te

makinerive  CNC  waterjet

Dekori gdhendja ne pllake metali

ngjyrat e perdorura me nje kualitet te lare i dhane nje pamje mahnitese ketij mozaiku ne pllake metali te pa realizuar me pare

Projektimi zgjedhja e materialit dizenjimi gdhendja dhe ngjyrime ishin fazat kryesore qe u realizuan nepermjet prerjes pastaj gdhendjes teknike te makinerive CNC Water JET

dekor-ne-mermer

Dekore e Mozaike ne Mermer

 

Dekore e Mozaike ne Mermer

Dekore e mozaik ne mermer

te realizuara nga kompania Techni Cut.Keto punime ne mozaik mermer paraqesin nje cilesi te larte te dizenjimit dhe prejes teknike ne mermer.Projektimi dhe realizimi u krye nga kompania jone ne pelqimin e klienteve qe kishin paraqitur,kerkesen per dekore ne mermer per bizneset e tyre duke iu dhene nje pamje ndryshe ambienteve te brendeshme e

te jashtme te aktiviteteve qe ata kane, e gjithe faza e realizimit kaloi qe nga dizenjimi i projektit me pas dizenjimi ne kompjuter me nje cilesi te larte e ne fund realizimi i prerjes teknike ne plasma water jet duke e kthyer idene e

klientit tone ne realitet