Prerje Plasma Waterjet mermer

Nje video pune gjate realizimit te nje projekti per klientin tone

Pubblicato da Techni Cut su Giovedì 28 luglio 2016

Prerje Plasma Waterjet

Teknologjia Waterjet është një vegël industriale e aftë për të prerë një shumëllojshmëri të gjerë të materialeve duke përdorur një rrymë uji në presion shumë të lartë në kokën e prerjes të përzier me gërryes për të prerë çdo formë materiali si metal ose granit deri në një trashësi maksimale të përgjithshme prej 400 mm.

Lire la suite

Përse Ne


 Ne Punojmë me pasion e devotëshmëri

Ne kemi një biografi të dëshmuar ne arritje  e punimeve tona, dhe jemi një kompani e njohur tashme  në Elbasan e kudo ne Shqiperi.  Të gjitha projektet janë bërë me profesionalizëm duke përdorur materiale të cilësisë se larte e duke ofruar klientëve mbështetjen dhe aksesin e duhur.

.


 
Sinqeritet dhe Besueshmëri

Për ne , ndershmëria është e vetmja politikë dhe ne përpiqemi për të përfunduar të gjitha projektet me integritet , jo vetëm me klientët tanë , por edhe furnizuesit tanë dhe kontraktorët . Me dhjetra projekte të suksesshme në rrugen tonë , tashme ne jemi një nga kompanitë më të besuar të  e punive ne prerje teknike në Shqiperi.


 
Ne ecim me teknologjine dhe hapin e duhur

Ne zotohemi për të përfunduar të gjitha projektet brenda afatit të përcaktuar me klientët tanë . Ne përdorim më të mirën e teknologjisë dhe mjeteve për të siguruar që të gjitha punët te behen me profesionalizem e sa me shpejt, por edhe duke i dhënë vëmendje në detaje, për të siguruar çdo gjë qe te behet në mënyrë korrekte.

.

Historiku Yne

punime e zbukurime ne mermerTechni Cut Kompany "Prerje Teknike"  është një kompani që merret me punime e prejeve teknike në polisterol,mermer,hekur,xham. Historiku dhe fillimi  i saj datojne në vitin 2013 në qytetin e Elbasanit, Shqipëri. Ndoshta pak e njohur por kjo kompani po realizon me 100 projekte të suksesshme, e po fitonë cdo ditë besimin e shumë bizneseve që na janë drejtuar, sepse suksesi ynë ka qenë e është përkushtueshmëria dhe besimi që kemi krijuar ndër kto vite.

 

shkronja ndricuese Celesi i suksesit tonë është zhvillimi e pasurimi i aktiviteve që ne realizojmë e bashkëpunojmë. Ne i ndjekim hap pas hapi  klientët tanë dhe nuk i braktisim kurrë pasi ecuria dhe fitimet e juaja janë pasqyra e punës tonë. Ne përpiqemi për të ruajtur standardet më të larta  duke tejkaluar pritjet e klientit në të gjitha nivelet.

 
Lexo me shume
Premtimi ynë si një kompani është që të ndërtojmë vlerat artistike ne cdo projekt e ti paraqesim ato me nje cilesi te larte ne sherbim te komunitetit .

Klientët / Partnerët

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client